Zo beroof je tempels

  • 2016-08-13
  • 2635 Bekeken
2016-08-13

"Ontwijk alle vallen en vertrek met de buit"

1. De woestijn in

Woestijntempels zijn niet erg moeilijk te vinden. Zwerf door de zanderige gebieden tot je een piramide-vorming gebouw ziet met oranje hiëroglyfen.

2. Ontwijk de klei

In het midden zie je een blok blauwe klei. Daar moet je niet graven! Ga in plaats daarvan twee erbij vandaan en één opzij, en graaf omlaag naar de schatkamer.


3. Het is een val!

Op de bodem bevindt zich een drukplaat die is verbonden met negen TNT-blokken. Na het legen van de schatkisten kun je die explosieven ook nog roven.

4. Achter het groen

Jungletempels zijn veel moeilijker te vinden tussen het groen. Je kunt de planten eromheen verwijderen met een schaar of vuur.


5. Even schakelen

Binnen vind je een puzzel, gebruik de hendels tot het blok in het midden van de tempel verdwijnt om een kist te onthullen. Of breek het blok met een houweel (pickaxe)

6. Gratis pijlen

Pas op, er bevindt zich een struikeldraad in het midden van de hal. Knip deze door en pak de pijlen uit de dispenser. Nu kun je veilig de schat pakken!


Dennis

Eigenaar Minecraftkrant, schrijf algemene artikelen over alles omtrent de Minecraft nieuwtjes.

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.