Overleef de hardcore difficulty

  • 2016-08-10
  • 2136 Bekeken
2016-08-10

"Rustig aan, hier krijg je geen 2e kans!"

1. Neem geen risico

De belangrijkste regel is dat je nooit overbodige risico's moet nemen. Zorg dat je voor elke gevaarlijke situatie een ontsnappingsplan hebt.

2. Holbewoner

De veiligste plek om je huis te bouwen is onder de grond. Zorg wel dat elke hoek verlicht is, om te voorkomen dat er monsters spawnen.

3. Slaap zacht

Dood op je eerste dag genoeg schapen (of scheer ze netjes) om een bed te kunnen maken, en zorg dat je s'nachts altijd slaapt. De nachten zijn verreweg het gevaarlijkst in Minecraft.

4. O nee, de nether

Ga nooit door een netherportaal zonder diamanten zwaard, boog, ijzer pantser en pikhouweel. Pak dan wat je hebben wilt en verdwijn zo snel je kan.

5. Kerkerbenodigheden

Voor kerkers moet je een volledige set betoverde wapens en gereedschappen hebben. Bouw een monstervernietigingsfabriek om aan XP te komen.

6. Het einde

Voordat je door het endportaal springt, moet je alles van diamant hebben, wat hergeneratiedrankjes, en emmers water tegen de Endermen.


Succes!

Dennis

Eigenaar Minecraftkrant, schrijf algemene artikelen over alles omtrent de Minecraft nieuwtjes.

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.