Maak je eigen blokken in Minecraft

  • 2016-09-27
  • 5211 Bekeken
2016-09-27

Je hebt het vast wel eens gebruikt, een resource pack. Natuurlijk kun je op die manier je eigen blokken maken, maar dat is misschien veel te veel gedoe voor je. Ik heb een manier waarbij je niks hoeft te doen en je toch je eigen blokken kan maken. Belangrijk: Het blok dat je maakt kan alleen uit bestaande Vanilla Minecraft blokken bestaan.


Klik hier om naar de site te gaan waar je naar toe moet, er komt een schermpje en je drukt gewoon op close. Eerst even een uitleg over wat alles is:

  1. Hier kan je blokken toevoegen op het scherm, een blok is bijvoorbeeld niet 'Gold Block' maar 'gold_block'.
  2. Als je op Aanmelden klikt kan je je projecten. Ook kan je projecten importeren en exporteren, en als je andermans projecteen wilt bekijken kan dat bij 'Popular Projects'.
  3. Dit heb je alleen maar nodig als je klaar bent met je project, je kan nog wat instellingen aanpassen en voor gevorderde zelfs een animatie maken. Als je op 'Generate' drukt krijg je een command die je moet invoeren in een command block in Minecraft.
  4. Hier kan je klikken als je meer creatie's wilt zien van MrGarretto (maker van deze tool)

Als je blokken toevoegt kan je die draaien, kleiner en groter maken en nog meer. Als je zelf een creatie hebt gemaakt en je wilt dat andere hem zien druk dan als je hem hebt opgeslagen op het kleine slotje naast de naam, nu kan iedereen hem zien. Als je de naam van je eigen project en je eigen naam in de reactie's stuurt hier, dan komt jouw project in de lijst hier in dit artikel. 

Exporteren:

Als je je eigen project in Minecraft wilt zien druk dan op 'Generate'. Rechts in het scherm staat dan een hele lange tekst, deze kopieer je en plak je in een command block, een command block krijg je door /give @p command_block in de chat te typen. Activeer het blok en je eigen blok is er! Voor meer informatie over hoe je dingen doet ga je naar MrGarretto's YouTube kanaal of kijk je op de site zelf. 

Blokken gemaakt door lezers:

Nog geen inzendingen.


MrGarretto's YouTube kanaal: Klik hier

MrGarretto's Website: Klik hier

Melvin

https://melvinsnijders.nl

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.