Server favicon

OaseMC
OaseMC Minecraft Server IP address, version and information. View this page for more information about the OaseMC Minecraft Server.

Labels

Survival

PvP

Economy

RPG

Nederlands

OaseMC

Serverstatistieken

Spelers
0 / 2023
Keer bekeken
594x
Likes
16×
Stemmen
0
Versie
1.20
Ping
109

Beschrijving

Stap in de wereld van OaseMC, de meest gezellige Minecraft server van Nederland en België! Als je op zoek bent naar een plek waar je je Minecraft-vaardigheden kunt aanscherpen en nieuwe vrienden kunt maken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Survival Gamemode is super leuk en we hebben veel te bieden!

Als speler van OaseMC kun je genieten van custom items, zonder dat je hiervoor een texturepack nodig hebt. We bieden ook custom wereld generatie en makkelijke jobs die je gemakkelijk kunt uitvoeren om jezelf te verrijken met geld en ervaring. En voor de luie spelers onder ons hebben we zelfs een handige AFK pool.

Als content creator zoals Youtubers, Tiktokkers of streamers ben je ook van harte welkom op onze server. Maar we zijn ook op zoek naar enthousiaste staff-leden die onze community kunnen ondersteunen en laten groeien.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we JOU zoeken! Als speler van onze server maak je deel uit van onze hechte gemeenschap en kun je nieuwe vrienden maken uit heel Nederland en België.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar OaseMC en ontdek samen met ons de ultieme Minecraft-ervaring. Sluit je aan bij onze community en beleef avonturen die je nooit eerder hebt meegemaakt!

Frequently asked questions

oasemc.nl:25565

Survival

PvP

Economy

RPG

Nederlands

1.20

Netherlands

Cross platform

Recensies (173)

Adres

oasemc.nl

Bezoek website

Klik om website te bezoeken

Advertentie

Hoe speel je Minecraft

01

Koop Minecraft

Als je dat nog niet hebt gedaan, moet je Minecraft kopen. Dit kun je doen via de officiële Minecraft-website of via het platform waarop je van plan bent het spel te spelen (bijv. Xbox, PlayStation, Nintendo Switch).

01

02

Open Minecraft

Zodra je Minecraft hebt gekocht, open je het spel op het platform van je keuze.

02

03

Klik op "Multiplayer"

Vanuit het hoofdmenu klik je op de optie "Multiplayer" om beschikbare servers te bekijken.

03

04

Voeg server toe

Klik op "Server toevoegen" en voer de naam en IP-adres van de server in. Je kunt het IP-adres vinden door op een van de servers in onze lijst te klikken.

04

05

Verbind met de server

Nadat je de server hebt toegevoegd, klik je erop in de serverlijst en klik je op "Verbinden" om verbinding te maken.

05