Sniffer Mob in Minecraft: alles wat u moet weten.

 • 2023-02-27
 • 4918 Bekeken
2023-02-27

Lijst Minecraft-mobs is zojuist aangevuld en is de eerste oude mob in het spel. Als je het nu nog niet geraden hebt, hebben we het over de nieuwe Sniffer-dinosaurusmob die met de Minecraft 1.20-update komt . Dit is een pluizige krachtpatser die veel geweldige items in het spel kan ontgrendelen. Maar wat deze menigte ongelooflijk maakt, zijn niet alleen hun capaciteiten of grootte. Zelfs de Sniffer-spawn-monteur is een game-wisselaar. Dus laten we erin duiken en alles ontdekken wat er te weten valt over de Sniffer in Minecraft 1.20.

Snuffelen in Minecraft 1.20 (2023)

Opmerking: Sniffer is momenteel alleen beschikbaar als onderdeel van de experimentele functies van Minecraft Snapshot 23W07A . Al zijn mechanica, gedrag en eigenschappen kunnen worden gewijzigd vóór de definitieve release.

Wat is een sniffer in minecraft

Snuffelen in Minecraft

Winnaar Minecraft Mob Stem 2022 werd Sniffer, een passieve functionele mob die met update 1.20 aan de game is toegevoegd. Dit is de eerste oude menigte die in de gamewereld verscheen en heeft een aantal unieke vaardigheden. De Sniffer zwerft over de wereld, beweegt zijn neus scherp en snuift aan oude zaden . Het haalt oude zaden uit de grond die je kunt verzamelen om exclusieve planten te laten groeien.

Waar vind je een sniffer in minecraft

Sniffer is een van de weinige Minecraft-mobs die niet van nature in de gamewereld kunnen spawnen. In plaats daarvan moet je hem dwingen om uit het oeroude ei te komen in de vorm van de Sniffer. Deze Snifflet of baby Sniffer zal dan uitgroeien tot de gigantische dinosaurus die we kennen en waar we van houden. Op dit moment maakt het oude ei echter geen deel uit van Minecraft. Je moet dus toegang krijgen tot deze nieuwe menigte via je creatieve inventaris.

Als je niet van plan bent te wachten, kun je onze gids volgen om Sniffer nu in Minecraft te krijgen . Ondertussen, als het gaat om het oude ei, moet je zoeken naar:

 • verdacht zand
 • oceaan monumenten

Omdat de Sniffer een oeroude menigte is, zullen zijn eieren verschijnen in archeologische blokken en vergeten onderwaterstructuren . Meer details over hetzelfde moeten nog worden onthuld.

Belangrijkste kenmerken van Sniffer Mob

Nu je bekend bent met de basisprincipes van Sniffer in Minecraft, gaan we dieper in op de gedetailleerde mechanica van deze nieuwe menigte. Maar houd er rekening mee dat al deze mechanismen kunnen worden gewijzigd in de uiteindelijke release.

Gezondheid en regeneratie

Hoewel de Sniffer een van de grootste mobs in het spel is, heeft zijn grootte op geen enkele manier invloed op zijn kracht. Zijn gezondheid is 14 punten waard , wat overeenkomt met de zeven harten van de speler. Helaas regenereren ze hun gezondheid niet eens, zelfs niet als ze bijna dood zijn.

Als het gaat om gezondheidsvermindering, lijkt de Sniffer geen speciale vaardigheden of verdediging te hebben. Zijn gezondheid wordt dodelijk verminderd door vuur, lava en valschade in Minecraft . Bovendien, ondanks het feit dat Sniffer-eieren in de oceaan verschijnen, is de menigte zelf niet immuun voor verdrinking en verstikking. Dus, afgezien van zijn speciale snuffelvermogen, verschilt onze nieuwe menigte niet van andere passieve menigten.

Aanvallen en vallen

De Sniffer is een passieve menigte in Minecraft, dus hij is behoorlijk tolerant en zal je niet aanvallen, zelfs niet als je hem eerst raakt. Ook als het gaat om interactie met de menigte, vallen Voogd En Wheezer de Sniffer zonder enige discriminatie aan. De eerste kan de Sniffer met één klap doden. Ondertussen hebben spelers ongeveer 14 simpele treffers nodig om de Sniffer te stoppen.

Als het om prooien gaat, laat de Sniffer 1-3 ervaringspunten vallen (ongeveer 10% van de tijd) en een blok mos . We raden je echter aan om geen drastische stappen te ondernemen om deze buit te bemachtigen, aangezien fokken meer ervaring oplevert en mosblokken gemakkelijk spawnen in het weelderige grottenbioom van Minecraft .

Wat doet een sniffer in minecraft

Wat doet een sniffer in minecraft

De Sniffer-menigte concentreert zich op het gedrag van mobs en dwaalt doelloos rond in de wereld van Minecraft. Hij vermijdt opzettelijk alle obstakels, waaronder water, vuur, lava en ondoordringbare blokken. Terwijl hij ronddwaalt, ruikt de Sniffer zijn omgeving (misschien op zoek naar zaden) en beweegt hij zijn neus scherp.

Dan, na een tijdje, gaat de Snuffelaar op handen en voeten zitten en laat zijn hoofd onder de grond zakken. Daarna trekt hij langzaam maar zeker oude zaden uit de grond. Je kunt zaden oppakken als een item en ze op landbouwgrond gooien om unieke planten te krijgen.

Oude zaden in Minecraft

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn oude zaden zeldzame zaden die ondergronds in een andere wereld zijn begraven en alleen de Snuffelaar kan ze vinden in Minecraft. Uit elk zaadje groeit een prachtige plant die voor decoratieve doeleinden gebruikt kan worden. In tegenstelling tot normale planten kun je echter niet meer zaden uit een plant halen. Voor Torchflower zaden ben je volledig aangewezen op Sniffer.

Er zijn verschillende oude zaden in Minecraft die de Snuffelaar kan vinden:

 • Fakkelbloem
 • Meer zaden moeten nog worden ontdekt

Hoe maak je een sniffer sniff in Minecraft

Sniffer's snuffelmechanisme is automatisch en willekeurig. Je kunt niet hetzelfde voorspellen. Maar tegelijkertijd weten we dat Sniffer alleen blokken kan graven uit een kleine groep blokken. Dus als je het aantal van deze Minecraft-blokken rond Sniffer vergroot, vergroot je automatisch de kans dat hij ook gaat snuffelen.

blokkeert sniffer-interactie

In Minecraft 1.20 zijn de blokken waarmee Sniffer interageert onder meer:

 • vuil
 • Podzol
 • grof vuil
 • Vuil met wortels
 • gras blok
 • Mos blok
 • vuil
 • Vuile mangrovewortels

Als je eenmaal een compatibel gebied voor Sniffer hebt opgezet, komt het erop neer dat je moet wachten tot Sniffer zijn werk doet. Hoewel het hebben van meer dan één sniffer kan helpen.

Hoe een sniffer te fokken in minecraft

snuffelaar

Het fokken van de Sniffer in Minecraft is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar twee Sniffers bij elkaar te krijgen en te wachten tot ze Torchbloom-zaden opgraven. Zodra ze ze hebben gevonden, moet je de zaden aan de Sniffer voeren om ze in de "liefdesmodus" te zetten. Daarna zal het kind Sniffer, ook wel Sniffer genoemd, verschijnen.

Het duurt ongeveer 20 minuten voordat een Snifflet volwassen is geworden. Daarnaast hebben ouders een pauze van 5-10 minuten nodig (opladen) voordat ze klaar zijn voor de volgende inseminatieronde. Met zo'n eenvoudige broedmachine kun je snel een klein leger van deze nieuwe mobs krijgen. En als je daarbij problemen tegenkomt, gebruik dan gerust onze speciale gids om te leren hoe je Sniffer in Minecraft kunt fokken .

Veel gestelde vragen

Kun jij de Sniffer temmen?

Helaas kan de Sniffer niet worden getemd in Minecraft of worden aangetrokken met voedsel of zaden. Maar je kunt de riem gebruiken om hem overal mee naartoe te nemen.

Kan de Guardian de Sniffer ruiken?

The Guardian staat vijandig tegenover alle mobs in Minecraft, inclusief de Sniffer. Hij kan zijn geur en trillingen detecteren.

Snuffel vijandig?

Sniffer is een volledig passieve Minecraft-menigte. Hij zal je niet aanvallen, zelfs niet als je hem eerst raakt.

Larry

Als eigenaar en schrijver van Minecraft Krant, breng ik een passie voor Minecraft . Met een focus op het leveren van het laatste nieuws, updates, tips en trucs, zijn mijn artikelen gemaakt om Minecraft liefhebbers te informeren en te vermaken.

Omdat ik Minecraft al jaren speel, heb ik een uitgebreide kennis van het spel. Dit begrip stelt me in staat om inzichtelijke en accurate artikelen te schrijven over een breed scala aan onderwerpen!

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.