Minecraft 1.20 Snapshot 22W46A brengt handgemaakte mob-geluiden, nieuwe commando's en meer

  • 2023-02-07
  • 615 Bekeken
2023-02-07

Minecraft 1.20 Snapshot 22w46a: nieuwe handelingen, geluiden en meer 2022 / 2023

Minecraft is een spel dat blijft zich ontwikkelen en de laatste snapshot, 22w46a, bevat veel interessante updates. In dit artikel bespreken we de belangrijkste veranderingen in deze snapshot en hoe ze invloed hebben op het spelen. Met de nieuwe updates kun je samen met vrienden online spelen en op geweldige manieren beginnen met bouwen, verslaan en het spel winnen. Minecraft is een geweldig online live spel en de laatste updates maken het nog leuker.

Handelingen samen

Een van de grootste veranderingen in deze snapshot is de introductie van handelingen. Dit nieuwe systeem stelt spelers in staat om specifieke acties uit te voeren door bepaalde knoppen ingedrukt te houden. Bijvoorbeeld, door de rechter muisknop ingedrukt te houden, kan een speler een blok plaatsen zonder dat het daadwerkelijk wordt geplaatst zolang de knop ingedrukt blijft. Dit maakt het gemakkelijker om complexe bouwwerken te creëren zonder zorgen te maken over het per ongeluk plaatsen van blokken in het begin.

Alle Geluiden 2023 online

Een andere belangrijke verandering in deze snapshot zijn de nieuwe geluiden die mob-eenheden produceren. Elk mob-type, van zombies tot koeien, heeft nu unieke geluiden die spelers kunnen horen wanneer ze in de buurt zijn. Dit maakt het spel realistischer en geeft spelers meer informatie over wat er om hen heen gebeurt.

Nieuwe opdrachten spelen

Deze snapshot bevat ook een aantal nieuwe opdrachten, waaronder de mogelijkheid om blokken te vervangen en te verwijderen. Dit maakt het makkelijker om specifieke blokken te vervangen zonder dat het hele bouwwerk hoeft te worden verwijderd. Bovendien kun je nu opdrachten toevoegen aan een specifieke speler of groep spelers, wat het creëren van avonturen en opdrachten een stuk eenvoudiger maakt.

Als laatste de conclusie 

De Minecraft 1.20 Snapshot 22w46a bevat een aantal interessante verbeteringen die het spel aanzienlijk verbeteren. Van de introductie van handelingen tot de nieuwe geluiden en opdrachten, er is veel te ontdekken in deze snapshot. We zijn benieuwd naar de toekomstige ontwikkelingen van Minecraft en kunnen niet wachten om te zien wat er nog meer in petto is.

Larry

Als eigenaar en schrijver van Minecraft Krant, breng ik een passie voor Minecraft . Met een focus op het leveren van het laatste nieuws, updates, tips en trucs, zijn mijn artikelen gemaakt om Minecraft liefhebbers te informeren en te vermaken.

Omdat ik Minecraft al jaren speel, heb ik een uitgebreide kennis van het spel. Dit begrip stelt me in staat om inzichtelijke en accurate artikelen te schrijven over een breed scala aan onderwerpen!

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.