Leer bouwen met Jordi – Deel 4

  • 2014-08-22
  • 2472 Bekeken
2014-08-22

Untitled-1

Hallo, mijn naam is Jordi. In deze serie ga ik jullie een paar handige dingen leren als het gaat om bouwen, zo wel in details als rotswerken, gebouwen etc. Ik probeer jullie op een duidelijke manier wat te leren, dit zal voornamelijk met foto’s gebeuren. Heb je vragen, of een suggestie wat ik de volgende keer aan jullie moet leren? Meld het in de beschrijving hier onder, ik lees en beantwoord alles!

Nu vragen jullie je misschien af, maar als jij kan bouwen laat dan is wat zien. Nou dat doe ik met genoegen! Hier een goed voorbeeld van iets wat ik heb gebouwd, sommige details zijn met bouwers samen gedaan, maar de volledige opzet, rotswerken en details zijn van af mij hand gekomen.

Oke laten we beginnen!

Vandaag gaan we de moderne kant op en maak ik een voorbeeld van een moderne voorgevel, waarvan uit je een heel gebouw naar eigen ingeven kan gaan bouwen.

  • Let's start. Ik begin net een basis, deze is eigen vrij nutteloos als je enkel een voorgevel maakt, toch maak ik hem als ik volgende week de zijkanten ga maken.
  • Vanuit hier gaan we beginnen aan de deur, deze doe ik vrij basis op het begin, daar na zie ik wel wat er mee gaat gebeuren.
  • Na deze basis te hebben afgerond bouw ik hem verder met verschillende ornamenten, die ik later weer wat kan gaan aanpassen bij de stijl.
  • Nu vind ik het gebouw zelf nog erg grijs en donker, dat gaan we oplossen door er een witte rand aan toe te voegen. Verder voeg ik wat leaves toe, want het kan dan wel modern zijn, de natuur blijft ook zijn werk doen :P
  • Dat is al beter niet? Dit heeft al wat weg van een modern gebouw, maar we zijn er natuurlijk nog niet. Ik ga nu de bovenrand met 1 block verhogen, om daar boven op weer glas te plaatsen. Zo heb je daar boven op dus een soort balkon.
  • Als laatste voeg ik wat extra dingen toe, zoals een paar flower pots en wat extra kleine details. Om hier volgende week mee verder te gaan bouwen aan de zijkant.

Nou dat was het voor deze keer, vergeet geen reactie achter te laten wat jij de volgende keer wil zien.

https://twitter.com/JoordiWCrigop

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.