Hoe maak je een penseel in Minecraft 1.20

  • 2023-03-04
  • 2317 Bekeken
2023-03-04

Hoe maak je een penseel in Minecraft 1.20

Na jaren wachten krijgen we archeologische kenmerken in een update. Minecraft 1.20. Van nieuwe blokken tot unieke creaties, er is iets voor jou om te doen. Maar het begint allemaal met een enkele borstel in Minecraft. Dit is het perfecte hulpmiddel dat je nodig hebt om alle verbazingwekkende archeologische vondsten te ontdekken. Laten we, voordat we dat doen, eens kijken hoe we een penseel kunnen maken in Minecraft.

Een penseel maken in Minecraft (2023)

Noot. Borstels zijn alleen beschikbaar als experimentele functie Minecraft 1.19.4 Pre-Release 1. Hun mechanica en functies, inclusief het knutselrecept, kunnen vóór de definitieve release worden gewijzigd.

Wat is een penseel in minecraft

Borstel in Minecraft

De brush is een gloednieuwe in-game tool die samen met andere archeologische features naar Minecraft 1.20 komt. In veel opzichten is dit het toppunt waarop het hele systeem van archeologie is gebaseerd. Dit stelt je in staat oude blokken te wissen, bekend als verdacht zand om aardewerkscherven uit te graven. Hun scherven kunnen vervolgens worden gecombineerd om potten met unieke patronen te maken.

Items die nodig zijn om een penseel te maken

Je hebt de volgende items nodig om een penseel te maken in Minecraft:

  • 1 pen
  • 1 stok
  • 1 koperstaaf
  • werkbank

Er zijn veel manieren om veren te krijgen in Minecraft, inclusief buit uit kisten, cadeaus voor katten en nog veel meer. Maar we raden je aan om je aan de basis te houden en dood een volwassen kip om een VEER te krijgen. Kippen paaien van nature in Minecraft-grasbiomen en zijn gemakkelijk te vinden in dorpen op de vlaktes. Je kunt maximaal 2 veren krijgen van elke kip. Hoewel, als u van plan bent er een aantal te verzamelen, raden we u aan maak een kippenboerderij in minecraft.

Ondertussen zijn sticks vrij eenvoudig te maken in Minecraft. Je hoeft alleen maar twee houten planken verticaal naast elkaar te plaatsen in het knutselgebied. Bovendien kun je ook stokjes krijgen door dode struiken te breken die veel voorkomen in het woestijnbioom, waar je een borstel nodig hebt.

Hoe een koperstaaf te krijgen in minecraft

Volg deze stappen om een koperstaaf te krijgen om een penseel te maken in minecraft:

1. Ten eerste heb je nodig: vind blokken koperertsdie ondergronds spawnen in de Minecraft-wereld. U kunt onze gids gebruiken minecraft erts distributie tijd besparen. Hoewel het meestal voldoende is om door grotten rond bergbiomen te gaan.

blokken kopererts

2. Gebruik vervolgens een stenen houweel (of beter een houweel) om kopererts te delven en krijg RUWE KOPER.

krijg RUWE KOPER

3. Eindelijk, smelt ruw koperelke brandstof naar keuze gebruiken, kachels in minecraft.

Recept voor het smelten van een koperstaaf in Minecraft

Minecraft-penseel: knutselrecept

Zodra je de vereiste ingrediënten hebt, volg je deze stappen om een penseel in Minecraft te maken:

1. Eerst open je werkbank, door met de rechtermuisknop te klikken of de secundaire actietoets te gebruiken.

Werkbank in Cherry Grove

2. Plaats dan veer in de middelste cel van de bovenste rij in het ontwerpgebied.

pluim in het knutselgebied

3. Plaats daarna koperen staaf in de middelste cel van de tweede rij in het ontwerpgebied.

een penseel maken in minecraft

4. Eindelijk, plaats de stick in de middelste gleuf de onderste rij in het crafting gebied. Aangezien dit een recept met 3 cellen is, kunt u het ook eenvoudig opnieuw maken in elke kolom.

recept voor het maken van minecraft-borstels

Hoe een penseel te gebruiken in Minecraft

Nu je je penseel bij de hand hebt, is het tijd om met deze nieuwe tool een heleboel woestijnbioommysteries te ontdekken. Dit is hoe het werkt:

1. Ten eerste heb je nodig: verdachte zandblokken vinden. Deze blokken zijn vergelijkbaar met normale zandblokken, maar hebben een veel korreligere textuur. De eenvoudigste manier om ze te vinden, is door de bodem van de woestijnputten in Minecraft te bekijken.

Hoe maak je een penseel in minecraft

verdacht blok zand
verdacht zand

2. Zodra je een verdacht stuk zand vindt, moet je dat doen rust de borstel uit en gebruik hem op dit blok. Langzaam maar zeker ontgrendelt het blok een unieke aardewerkscherf. Je hebt vier scherven aardewerk nodig om een pot te maken.

Hoe een penseel te gebruiken in Minecraft

Maak en gebruik een penseel in Minecraft

Je bent nu klaar om een penseel te maken in Minecraft en op archeologische expedities over de hele wereld te gaan. Update 1.20 brengt mysterieuze potten, unieke gebouwen en andere nieuwe functies. Aangezien alle archeologische kenmerken echter op woestijnen zijn gebaseerd, moet u deze zeker hebben kameel in minecraft om sneller te reizen en uw leven gemakkelijker te maken. Bovendien, terwijl we oude voorwerpen opgraven, kun je ook gebruiken Snuffelen in Minecraftom zeldzame zaden op te graven.

Larry

Als eigenaar en schrijver van Minecraft Krant, breng ik een passie voor Minecraft . Met een focus op het leveren van het laatste nieuws, updates, tips en trucs, zijn mijn artikelen gemaakt om Minecraft liefhebbers te informeren en te vermaken.

Omdat ik Minecraft al jaren speel, heb ik een uitgebreide kennis van het spel. Dit begrip stelt me in staat om inzichtelijke en accurate artikelen te schrijven over een breed scala aan onderwerpen!

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.