Het Mojang kantoor

  • 2015-05-27
  • 3121 Bekeken
2015-05-27

 / data-verified=


Vraag jij jezelf nooit af waar de werknemers van Mojang hun tijd door brengen? Wij wel, om die reden gingen wij op onderzoek uit.


Ergens in Zweden staat een gebouw, voor veel mensen is het maar gewoon een gebouw waarvan ze niet weten wat er allemaal gebeurd op nummer 84. Achter de rode deuren is een prachtig kantoor verscholen waar developers uren lopen te zweten.

 / data-verified=

Van binnen lijkt het eerder op een groot donker café dan op een 'kantoor'. Het is van alle gemakken voor zien, zo zijn er pool tafels en heeft het gebouw een eigen bioscoop.


 / data-verified=


Het kantoor kent veel oude elementen zoals een gewei boven het kantoor. Het lijkt een beetje op een filmset waarvan je zou denken dat er elk moment opgenomen kan worden.

 / data-verified=


Het is 1 grote inspiratie bron voor creatieve mensen door alle verscholen zit hoekjes,maar je vraagt je zelf misschien wel af 'Ik zie geen 1 computer staan op die foto's. Dat klopt, die staan netjes in een rijtje opgesteld ergens achter af in het pand.


 / data-verified=


Het enigste wat opvalt aan het kantoor is het weinig Minecraft. Het enigste Minecraft in het kantoor is de meters grote muur schildering aan de wand van Notch oude werkplek.


 / data-verified=


Dus hier brengen de werknemers van Mojang dus hun uurtjes door. Niet slecht voor een bedrijf waarvan we voor 2011 nog nooit iets over gehoord hebben.

Wil je meer van dit soort tours? Bijvoorbeeld in de woning van Notch, of het oude Mojang hoofdkantoor? Dat kan! Laat in de reacties hier onder weten waarover jij graag meer te weten wilt komen.

Crigop

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.