Mojang blijft Minecraft op Windows 10 telefoons updaten

  • 2017-02-25
  • 1799 Bekeken
2017-02-25

In oktober vorig jaar stopte Mojang met updates voor de Windows Phone versie van de game, waardoor deze gebruikers geen Realms, Achievements en de 1.0 Ender Update kregen (i.t.t. Android, iOS en Windows 10 PC's). Mojang gaat deze updates nu toch uitrollen voor Windows Phones die Windows 10 Mobile draaien.

Spelers die reeds Windows 10 Mobile draaien (en nu dus de Windows Phone 8 versie van MC gebruiken) zullen gratis en automatisch de update krijgen naar de nieuwe Windows 10 Mobile versie van de game, die Realms, Achievements en de Ender Update toevoegt.

Indien je Windows telefoon nog Windows Phone 8.1 draait, kan je -indien mogelijk- overwegen om je telefoon te upgraden naar Windows 10 Mobile. Je zal dan automatisch de update krijgen. Klik hier voor meer informatie op de website van Microsoft. Uiteraard blijft je gekochte game ook actief op Windows Phone 8.1, maar de nieuwe updates zal je dan wel niet ontvangen.

Wanneer je de Minecraft:Pocket Edition nog niet hebt, moet je die uiteraard eerst aankopen ($6.99 of een gelijkwaardige prijs) in de Store alvorens je kan spelen.



De Minecraft:Pocket Edition voor Windows Phone 8.1 kwam uit in december 2014 en was wellicht een direct gevolg van de overname van Mojang door Microsoft eerder dat jaar.

Bron: Mojang (https://minecraft.net/nl-nl/article/upgrade-windows-phone-players)

Niels

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.