Alles wat je moet weten over de nieuwe minecraft update 1.20

 • 2023-05-05
 • 2111 Bekeken
2023-05-05

Minecraft update 1.20: Wat we kunnen verwachten in de trails and tales update?

Minecraft 1.20 is een aankomende update voor het populaire spel Minecraft. Er zijn verschillende video's op YouTube die speculeren over de naam en de inhoud van de update.

Sommige video's bespreken de nieuwe functies die zijn toegevoegd in de Minecraft Snapshots, zoals nieuwe blokken en items. Andere video's bespreken niewus over of de update goed of slecht zal zijn.

Er is geen officiële releasedatum voor Minecraft 1.20 bekendgemaakt, maar de community verwacht dat de update binnenkort zal worden uitgebracht. Het is gebruikelijk dat Mojang, de ontwikkelaar van Minecraft, de naam van de update en de nieuwe functies enkele weken voor de release aankondigt met alle details. Kortom, Minecraft 1.20 is een aankomende update voor Minecraft waarvan de naam en inhoud nog niet officieel zijn aangekondigd. De community verwacht dat de update binnenkort zal worden uitgebracht en er zijn verschillende video's op YouTube die speculeren over de nieuwe functies en of de update goed of slecht zal zijn.

Wat zijn de nieuwe functies in Minecraft 1.20

Minecraft 1.20, ook bekend als Trails and Tales, zal veel nieuwe functies en veranderingen aan bestaande functies introduceren. Volgens 1 zijn enkele van de nieuwe functies:

 • Nieuwe blokken en mobs
 • Archeologie
 • Kersenbloesem biome
 • Thema's als zelfexpressie, creativiteit en intrinsieke motivatie.
 • Andere functies die nog niet zijn aangekondigd

Naast de nieuwe functies zullen er ook veranderingen zijn aan bestaande functies. 2 somt enkele van de opvallende veranderingen op:

 • Amethistblok zal beschikbaar zijn in het tabblad Redstone-blokken in de inventaris voor spelers in de creatieve modus
 • De trillingsfrequenties van veel acties in Minecraft zijn aangepast, waardoor de sculksensor op verschillende manieren wordt beïnvloed en er nieuwe sculksensors kunnen worden gemaakt.

Het is vermeldenswaard dat sommige spelers niet zeker weten of Minecraft 1.20 een goede of slechte update 3 is. Op basis van de beschikbare informatie lijkt het er echter op dat de update veel nieuwe functies en veranderingen zal introduceren die de gameplay zullen beïnvloeden.


Meer informatie over de nieuwe mojang minecraft 1.20-update 

Wat zijn de nieuwe blokken in Minecraft 1.20

In Minecraft 1.20, ook bekend als de "Trails and Tales" update, zijn er ten minste twee nieuwe mobs: Sniffers en Kamelen. Kamelen zijn nieuwe rijdieren die je kunt berijden, met een unieke dash-functie waarmee ze snel kloven en ravijnen kunnen oversteken. Sniffers zijn oude wezens die je kunt vinden via archeologie.Enkele van de nieuwe blokken in de update zijn onder andere Kersenplanken, afkomstig van het nieuwe Cherry Blossom-biom, en Verdacht Zand, dat te vinden is in woestijntempels en putten en gerelateerd is aan de archeologiefunctie. Andere nieuwe blokken zijn onder meer twee sets brandhout en een nieuwe boekenplank.

Wat zijn de nieuwe mobs in Minecraft 1.20-update

In Minecraft 1.20, er zijn twee nieuwe mobs bevestigd: Kamelen en Sniffers. Kamelen zijn nieuws rijdieren die je kunt berijden en zijn uitgerust met een unieke dash-functie waarmee ze snel kloven en ravijnen kunnen oversteken. Sniffers zijn prehistorische wezens die je kunt vinden via archeologie. Deze mob heeft de Mob Vote live gewonnen, waarbij het de Tuff Golem en de Rascal versloeg. Hoewel er momenteel geen andere nieuwe mobs zijn aangekondigd, is het mogelijk dat er in de toekomst meer mobs worden onthuld in toekomstige trailers en preview snapshots/bèta's.


Wat zijn de nieuwe biomes in Minecraft in 2023

De Minecraft 1.20 "Trails and Tales" update introduceert één nieuw biome: de Cherry Blossom biome. Dit biome bevat roze bomen met een paarse schors en roze hout aan de binnenkant. Schapen, varkens en bijen worden aangetrokken door de bloesems en zullen in het nieuwe biome spawnen. Het is ook mogelijk om deze bomen om te hakken en te gebruiken om nieuwe roze houten objecten te maken. Dit is de laatste grote functie die is onthuld voor de 1.20 update.

De Minecraft 1.20 "Trails and Tales" update bevat naast de nieuwe mobs en biomes ook andere interessante functies. Enkele van de opvallende veranderingen zijn:

 1. Archeologie: Deze langverwachte functie wordt eindelijk geïntroduceerd, waardoor spelers oude artefacten en schatten kunnen opgraven.
 2. Nieuwe Minecraft-skins en een nieuwe manier om je uitrusting aan te passen met Minecraft-pantserafwerkingen.
 3. Aanpassingen aan bestaande functies, zoals de blokken van amethist die nu in het Redstone-blokken-tabblad in de inventaris van de creatieve modus te vinden zijn.  
 4. Aanpassingen aan de trillingsfrequenties van veel acties in Minecraft, die de werking van de sculk-sensor op verschillende manieren zullen beïnvloeden.

Minecraft 1.20 Might Update Villages Again… - YouTube


Hoewel er nog meer functies kunnen worden aangekondigd, zijn dit enkele van de belangrijkste veranderingen die spelers kunnen verwachten in de Minecraft 1.20-update.

Wat is de naam van de 1.20 update?

De officiële naam van de Minecraft 1.20 update is "Trails and Tales". Deze naam werd onthuld door de ontwikkelaars via een YouTube-video na maanden van anticipatie en speculatie vanuit de gemeenschap. De naam van de update combineert alle nieuwe functies, waaronder archeologie, de Sniffer (Mob Vote 2022 winnaar), kamelen, creatieve armor trims, en nog veel meer. De nieuwe aanpak van het onthullen van een nieuwe functie per keer en het ontwikkelen ervan met feedback van de gemeenschap lijkt goed te werken voor de ontwikkelaars.


Wat zijn de reacties op de nieuwe minecraft 1.20 update?

Er zijn nog geen reacties op de Minecraft 1.20-update, aangezien deze nog niet is uitgebracht. Er zijn echter wel artikelen die de nieuwe functies en veranderingen in de update beschrijven. Spelers lijken enthousiast te zijn over de nieuwe functies die worden geïntroduceerd, zoals archeologie, de Sniffer, kamelen en creatieve pantserafwerkingen. Sommige artikelen beschrijven ook veranderingen in bestaande functies die de gameplay zullen beïnvloeden. Over het algemeen lijkt de Minecraft-gemeenschap uit te kijken naar de release van de update en de nieuwe functies die deze zal brengen.

Wat is de release datum van de minecraft 1.20 update, ergens in 2023?

Mojang heeft nog geen exacte releasedatum bevestigd voor de Minecraft 1.20 "Trails and Tales" update, maar het is bekend dat de update ergens in 2023 zal worden uitgebracht. Veel mensen vermoeden dat de update in de zomer van 2023 zal verschijnen, aangezien eerdere grote updates in juni van het jaar na hun aankondiging werden uitgebracht.


Problemen oplossen na de release van Minecraft 1.20 update in 2023

Nu de release van Minecraft 1.20 nadert, is iedereen enthousiast om de nieuwe features en updates van het spel te zien. Echter, soms kunnen er problemen optreden na de update die de game play kunnen beïnvloeden. In deze sectie zal ik enkele veelvoorkomende problemen bespreken en uitleggen hoe deze op te lossen.

Probleem 1: Minecraft 1.20 crasht

Als je Minecraft 1.20 hebt gedownload, maar het spel blijft crashen bij het opstarten, dan kan dit verschillende oorzaken hebben:

 • Verouderde graphics driver - Zorg ervoor dat je de laatste versie van je graphics driver hebt geïnstalleerd.
 • Oververhitte computer - Controleer of je computer oververhit raakt tijdens het spelen van Minecraft 1.20. Probeer het spel op een lagere instelling te draaien als dit het geval is.
 • Corrupte spelbestanden - Een beschadigd of corrupt spelbestand kan leiden tot crashes. Probeer het spel opnieuw te installeren of controleer de integriteit van de spelbestanden via de launcher.

Probleem 2: Multiplayer werkt niet goed

Als je problemen hebt met het spelen van Minecraft 1.20 in multiplayer mode, dan zijn hier enkele oplossingen:

 • Controleer je netwerk verbinding - Een slechte netwerkverbinding kan leiden tot lag of connectiviteitsproblemen. Probeer je internetverbinding te verbeteren of kies voor een Minecraft hosting provider.
 • Firewall beperkingen - Zorg ervoor dat Minecraft 1.20 toestemming heeft in je firewall of antivirusprogramma.
 • Verbindingsproblemen - Probeer de server te verlaten en opnieuw te verbinden.

Probleem 3: Bugs in Minecraft 1.20

Minecraft 1.20 is een grote update met het potentieel voor bugs en glitches. Hier zijn enkele oplossingen voor veelvoorkomende problemen:

 • Controleer de officiële Minecraft bug tracker om te zien of jouw probleem al bekend is bij de ontwikkelaars.
 • Feedback geven - Als je een bug tegenkomt die nog niet is gemeld, geef dan feedback aan de ontwikkelaars via een van hun kanalen om hen te helpen het probleem op te lossen.
 • Wacht op een patch - Als het probleem nog niet is opgelost, wacht dan op de volgende Minecraft 1.20 patch die mogelijk een oplossing biedt.

Conclusie

Het is mogelijk om problemen te ondervinden na de update naar Minecraft 1.20, maar met deze oplossingen kun je de meeste problemen oplossen. Zorg er altijd voor dat je de officiële Minecraft kanalen controleert voor ondersteuning en updates. Minecraft 1.20-update zal naar verwachting in 2023 worden uitgebracht, dus we raden je aan om je voor te bereiden op de nieuwe features en gameplay-updates.

Larry

Als eigenaar en schrijver van Minecraft Krant, breng ik een passie voor Minecraft . Met een focus op het leveren van het laatste nieuws, updates, tips en trucs, zijn mijn artikelen gemaakt om Minecraft liefhebbers te informeren en te vermaken.

Omdat ik Minecraft al jaren speel, heb ik een uitgebreide kennis van het spel. Dit begrip stelt me in staat om inzichtelijke en accurate artikelen te schrijven over een breed scala aan onderwerpen!

Ontvang wekelijks onze verhalen van ons in je inbox.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, updates en trends rondom Minecraft. Mis niets van dit populaire spel!

Elke week de leukste artikelen

Elke week de beste Minecraft-verhalen! Mis geen enkel leuk artikel en blijf op de hoogte van alles wat er speelt.